Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 65B, 25662 Helsingborg

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad (2023) tvåa på bottenvåning

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa med hög standard och härlig utsikt med inglasad balkong. Lägenheten är belägen på bottenvåningen. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och service.

Bostaden har en genomgående fräsch och stilren inredning med ljust golv och vita väggar. Grym planlösning ger rymligt vardagsrum som är lätt att möblera efter tycke & smak. Tilltaget sovrum med inbyggda garderober. I anslutning till sovrummet ligger den stora inglasade balkongen. Här kan du njuta av solen och utsikten över omgivningarna året om. Köket är totalrenoverat 2023 och har vita skåpluckor och praktisk bänkskiva. Den maskinella delen består av kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn samt fläkt. Plats för matbord. Sovrummet är mysigt och rogivande, med plats för dubbelsäng och garderob. Badrummet går i neutrala färger och har dusch, wc, handfat, spegelskåp och tvättmaskin.

Gott om förvaringsmöjligheter i hallen. Lägenheten har även ett förråd i källaren. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga & cykelförråd.
Här bor du i ett attraktivt och barnvänligt område med närhet till busshållplats, affärer, restauranger, vårdcentral, bibliotek och kommunikationer. Lediga p-plats & garageplatser finns!

Mer om mäklarna