Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 44C

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig trerummare med inglasad balkong!

Varmt välkommen till denna bostad där man får mycket för pengarna! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en riktigt trevlig trerummare med inglasad balkong. Här finns allt man kan önska sig såsom härligt ljusflöde, grönskande omgivning och närhet till vad staden har att erbjuda. Bostaden är dessutom perfekt belägen en trappa upp.

Lägenheten fördelar sina 77,5 välplanerade kvadrat på tre rum och kök. Innanför dörrarna erbjuds ett kök som har en naturlig plats för ett tänkbart matbord med plats för upp till 6 personer. Den maskinella utrustningen består av: kyl/frys, spis, ugn samt fläkt. Slutligen erbjuder bostaden två rymliga sovrum samt ett vardagsrum med plats för större sociala tillställningar.

Till lägenheten finns ett tillhörande förråd och föreningen har goda möjligheter för parkering. Utöver detta så har man även ett motionsrum som medlemmarna får nyttja samt en festlokal man kan hyra.

- P-Plats: 100kr/Mån
- Garage: 250kr/Mån

Södra Hunnetorpsvägen är belägen i ett populärt område med närhet till vackra grönområden, förskolor, skolor, träningsanläggningar och utmärkta bussförbindelser till stadens centrum. För bilpendlare är E4/E6 lättillgängliga inom några minuters körning.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna