Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 61C

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Snygg trea på bottenvåning!

Bara att flytta in!
Den här fantastiska trerummaren på bottenvåningen är helt redo för att bli ditt nya hem. Efter en genomgripande renovering i varje detalj får du här en bostad där omsorgsfullhet och kvalitet verkligen står i fokus. Den öppna och smarta planlösningen skapar en oslagbar atmosfär, och det generösa ljusinsläppet förhöjer upplevelsen av varje rum. Vardagsrummet, köket och den inglasade balkongen har alla förmånen att ligga på samma sida, vilket ger en känsla av sammanhang och öppenhet.

De två rymliga sovrummen är utmärkta för att rymma garderober och en bekväm dubbelsäng. Badrummet är stilrent och praktiskt, försedd med en tvättmaskin. Dessutom finns en gästtoalett för att göra vardagen ännu smidigare. Köket är rymligt och erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Här finns också en komplett maskinpark med kyl/frys, diskmaskin, spisugn och fläkt, vilket gör köket både funktionellt och stilrent.

Området har mycket att erbjuda med närhet till natur, busshållplats, idrottsaktiviteter, samt affärer och butiker. Med endast åtta minuters bilfärd når du Helsingborg Centrum, och närheten till E6 gör det lätt att ta sig runt i regionen. Boendet ingår i en välskött bostadsrättsförening som håller koll på läget, vilket ger trygghet och stabilitet i vardagen. Här är det med andra ord inte bara ett boende ? det är en möjlighet att leva bekvämt och njuta av det bästa som bostadslivet har att erbjuda.

P-plats, garageplats finns att hyra (separat kö). Förråd & tvättstuga finns!

Mer om mäklarna