Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 46C

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och fint renoverad fyrarumslägenhet med inglasad balkong!

Välkommen till denna charmiga fyrarumslägenhet med en inbjudande inglasad balkong och en utmärkt planlösning. Lägenheten, belägen en våning upp, badar i generöst ljus och omges av naturskön grönska samtidigt som stadens puls finns inom räckhåll. Under de senaste åren har lägenheten genomgått en hel del renoveringar och uppfräschningar, inklusive bland annat byte av kök och golv.

Inledningsvis möts vi av det stilfulla köket från epoq, som imponerar med högkvalitativa materialval, inklusive en vacker bänkskiva i granit. Köket är utrustat med moderna vitvaror från Samsung, såsom kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Utöver generös förvaring och arbetsytor finns gott om plats för en större matgrupp i anslutning till köket.

Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum och två helkaklade badrum. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp och övrigt möblemang med en trevlig utsikt över grönområdena utanför. Sammantaget är detta en väldisponerad 4-rumslägenhet i utmärkt skick, som även passar perfekt för den lite större familjen.

Till lägenheten finns ett tillhörande förråd och föreningen har goda möjligheter för parkering. Utöver detta så har man även ett motionsrum som medlemmarna får nyttja samt en festlokal man kan hyra.

- P-Plats: 100kr/Mån
- Garage: 250kr/Mån

Södra Hunnetorpsvägen är belägen i ett populärt område med närhet till vackra grönområden, förskolor, skolor, träningsanläggningar och utmärkta bussförbindelser till stadens centrum. För bilpendlare är E4/E6 lättillgängliga inom några minuters körning.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Mer om mäklarna