Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 108

  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 945 000 kr
Månadsavgift: 4 327 kr/mån

Insynsfri balkong med söderläge! En trappa upp!

Med det bästa läget på hela gatan har vi nu möjligheten att presentera denna tvåa på 66 kvm med inglasad balkong utan insyn (söderläge). Belägen endast en trappa upp!
Nymålat & nytt golv i bostaden!

Välkomna till det rymliga vardagsrummet som är flexibelt möblerat och ger dig utrymme att sätta din personliga prägel på det. Det mest imponerande inslaget i detta hem är den fantastiska inglasade balkongen. Här kan du njuta av kvällssolen eller ta en kopp kaffe på morgonen medan du blickar ut över omgivningarna. Köket är fräscht genomgått med ett välplanerat utrymme. Den maskinella delen består av kyl/frys, spisugn och fläkt. Badrummet är stort och fungerar utmärkt idag. Föreningen har planer att renovera badrummet genom stambyte, för mer info kontakta mäklaren!
Sovrummet är rymligt och har gott om plats för dubbelsängar, möbler och förvaring. Det finns även en klädkammare för snyggare förvaring!

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, TV och internet, vilket gör det enkelt att hantera dina utgifter och hålla koll på hushållsbudgeten.
Denna bostad är belägen i ett vänligt område med närhet till natur, förskolor, skolor, busshållplatser, affärer och butiker. Det är en idealisk plats för både unga familjer och dem som uppskattar det bekväma stadslivet med tillgång till allt du behöver i din omedelbara närhet. Här kan du skapa en trygg och trivsam tillvaro med utmärkta bekvämligheter och bevarad charm.
P-plats & garage finns (separat kö)

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 108

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.