Uteplats i söderläge

Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 61A

Såld
  • 1 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Denna fantastiska etta är verkligen något utöver det vanliga. Den är perfekt planerad med smarta och praktiska lösningar som kommer att göra din vardag bekväm och befrämjande. Låt oss ta en närmare titt på några av de underbara funktionerna i den här bostaden. Först och främst har vi sovalkoven, som ger dig en separat och mysig plats att koppla av och sova. Här kan du ordna din säng och skapa din egen personliga oas för avkoppling och återhämtning.

Det stora badrummet är en annan höjdpunkt i denna bostad. Det är rymligt och modernt. Du har gott om plats att röra dig fritt.
Köket är en kockens dröm med mycket arbetsyta. Du har alla bekvämligheter du behöver för att skapa kulinariska mästerverk och bjuda in vänner och familj till en härlig middag.
Det som verkligen gör den här bostaden unik är dess läge på hörnet. Du får inte bara en, utan två fantastiska utomhusplatser. Den inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt, oavsett väder. Tänk dig att sitta där med en kopp kaffe på morgonen eller en avslappnad middag på kvällen, med en fantastisk utsikt och skydd från vind och regn.
Uteplatsen erbjuder sol hela dagen. Här kan du sola, odla dina växter, eller helt enkelt koppla av och njuta av den friska luften. Det är den ultimata platsen att umgås med vänner och familj under soliga dagar och varma sommarkvällar.

Attraktiv avgift på 3435 kr inkluderar värme, vatten, internet och TV. Det är ett prisvärt paket som gör det enkelt att planera din budget och njuta av alla fördelar med den här bostaden.

Läget är också oslagbart. Du är bara en minut från busshållplatsen som tar dig snabbt och bekvämt till Helsingborg Central på ca 12 minuter. Detta gör pendlandet till arbete eller skola enkelt. Dessutom har du gångavstånd till matbutiker, affärer och träningsanläggningar. Sammanfattningsvis är den här bostaden en dröm som går i uppfyllelse. Med sin smarta planlösning, fantastiska kök, inglasade balkong och soliga uteplats, samt den attraktiva avgiften och det bekväma läget.

Mer om mäklarna