Längst ner i loftgången ger privat känsla

Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 104

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Närhet till förskola, busshållplats & grönområden

Bo i en välskött förening med god ekonomi kan ha fördelar såsom en attraktiv månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband.

Nu finns det möjligheten att förvärva denna rymliga bostad om 4rok på populära Södra Hunnetorpsvägen 104. Längst in i loftgången vilket ger dig en privat känsla!
Bostaden på 85 kvm fördelar sig på 4rok med stor inglasad balkong. Via hallen når vi bostadens samtliga rum. Till höger finner vi köket med gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Här finns det plats för matbord. Den maskinella delen består av kyl,frys, diskmaskin, spisung & fläkt. Nästa rum är vardagsrummet med stora fönsterpartier. Här är det lätt att möblera efter tycke & smak. Vidare erbjuder bostaden hela tre sovrum varav master bedroom med inbyggda garderober. Stort badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Föreningen planer på att göra ett stambyte i badrummen, vilket innebär att alla lägenheter kommer att få nya badrum på föreningens bekostnad.

Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 12 är en mycket välskött förening med god ekonomi. Månadsavgiften inkluderar inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband.
Möjlighet att hyra p-plats eller garage finns (separat kö). Gästparkering finns, gratis parkering på gaten.

4 Minuters promenad till förskola, mataffärer och andra servicebutiker. Närhet till härliga naturpromenader samt idrottsanläggningar.

För mer info kontakta Torres Nasir!

Mer om mäklarna