Helsingborg

Skånegatan 14A

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Havsutsikt, inglasad balkong med kvällssol & mycket mer!

Snart saluförs denna genomgående fyra i omtyckt bostadsområde Wilson Park med stenkast till centrum, grönområden & kollektivtrafik.
Högst upp i huset med ett fantastiskt hörnläge finner ni denna mysiga 4:a med en härlig balkong i soligt västerläge. Bostaden bjuder på en välplanerad och öppen planlösning med gott om sociala ytor. Stilrent och funktionellt kök med full maskinell utrustning. Här finns det gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Tilltaget samt lättmöblerat vardagsrum präglas av mycket ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet ligger den inglasade balkongen med havsutsikt och kvällssol, den perfekta platsen för avkoppling.

Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum i olika storlekar varav ett master bedroom med inbyggd förvaring. Övriga sovrum användas idag som arbetsrum och gästrum.
Smakfullt nyrenoverat badrum med flera tillval. Inredning består av duschhörna, kommod och skåp för förvaring samt spegelskåp. (stambyte 2019). Tvättstugan har också genomgått ett stambyte. Här går det enkelt att göra om till en gästtoalett vid önskemål. Samtliga ytskikt i lägenheten är bredspacklade och målade.

Här bor man i en trivsam och välskött föreningen med tillgång till gymanläggning samt övernattningslägenhet. Från Wilson Park har man närhet till ett brett utbud av service och närbutiker. Campus och centrum når man med gångavstånd och busshållplats finner vi runt hörnet.
Sammantaget ett fint och inflyttningsklart boende att trivas i. Perfekt för paret, studenten eller bara den som vill bo riktigt bekvämt och trivsamt! Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna