Centrala Handen, Handen

Tuvvägen 7

Såld
  • 1,5 rum
  • 40,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och stilren 1.5a med mysig och charmig balkong

Totalrenoverad lägenhet 1.5 rum och kök i mycket fint skick med mysig och charmig balkong.

Här finns möjligheten att förvärva en ljus, stilren och modern lägenhet där det bara är att flytta in! Denna 1.5rummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av mycket hög kvalitet. Den höga materiella standarden är påtaglig och det märks tydligt att någon med smak och känsla för kvalitet fått bestämma här.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med förvaringsutrymme. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande och mysigt sovrum med gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Köket är nyrenoverat, modernt och ljust med påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i ek och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det mysiga och rymliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här 1.5an finns en mysig och charmig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta med familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder trätrall och sol från morgonen till mitt på dagen.

Brf Valhall nr 218 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller cykelrum, bastu, tvättstuga och gemensamhetslokal.

Mer om mäklarna