Fruängen, HÄGERSTEN

Ada Nilssons Gata 5

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och fin lägenhet med Kanske Fruängens bästa uteplats!

Kanske Fruängens bästa uteplats!

Välkommen på visning på denna mycket ljusa och fina lägenhet med stor uteplats i söder / väst med bästa solläge, ena delen med stenplattor och andra med gräsmatta. Till detta finns också en inglasad balkong med skjutbara glaspartier. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till balkong och uteplatsen. Två bra sovrum samt fint helkaklat badrum med ljustklinkergolv med golvvärme och praktis arbetyta ovan tvättmaskin och torktummlare.

Bostaden är i genomgående mycket fint skick på och är belägen en trappa upp mot innergården. Läget är optimalt med stora härliga grönytor och grönska utanför uteplatsen och lägenheten.

Välskött och stabil förening som tryggt förvaltas av Riksbyggen med en belåningen per kvm 5031 kr där föreningen äger marken.

Föreningen har en härlig gemensam innergård med grill, lekplats och skogen som granne.

Lugnt och bra läge med promenadavstånd till Fruängen Centrum med bra kommunikationer med tunnelbana och bussar samt stort serviceutbud med matbutiker, restauranger, gym Från bostaden kan ni promenera till mysiga Långbro Park samt även ta en cykeltur till Långsjön med badplats.

Anmäl er gärna till visningen.

Mer om mäklarna