Fruängen, Hägersten

Hanna Paulis gata 5

Såld
  • 5 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Luftig och ljus 4:a med stor balkong

Stig in i drömlägenheten högst upp i detta charmiga hus, där en enastående gavellägenhet väntar på att bli ditt nya hem! Med ett insynsskyddat läge och en flödande ljusinsläpp välkomnas du till en femrummare som nu nyttjas som en rymlig 4:a.

Njut av modern elegans i det helt nyrenoverade badrummet och den praktiska gäst-WC:n, perfekt för när gäster kommer på besök. Det stora och välutrustade köket blir hjärtat i ditt hem, med utrymme nog för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Vardagsrummet bjuder på ett luftigt gavelläge som fylls med naturligt ljus från två väderstreck, skapandes en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge. Stig ut på balkongen och upptäck en privat oas där du kan njuta av soliga dagar och kvällar, omgiven av generösa ytor för din personliga touch. Denna lägenhet är skräddarsydd för den moderna barnfamiljen, med en planlösning som balanserar praktiskt utrymme med stil och komfort.

Bostadsrättsföreningen "Tre Damer" står stadigt som en trygg och pålitlig bas för ditt boende, med en lekplats utanför och närhet till allt som Fruängens centrum har att erbjuda blir vardagen enkel.

Med bekväma kommunikationer i centrum, några minuter från lägenheten, via buss och tunnelbana samt ett brett utbud av faciliteter inklusive matbutiker, restauranger, caféer, bibliotek och vårdcentral, systembolag och gym blir livet här bekvämt.

Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska lägenhet!

Mer om mäklarna