Fruängen, Hägersten

Ada Nilssons Gata 13

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

4:a med magnifik utsikt på våning 8

Denna magnifika lägenhet är ett unikt tillfälle som inte får missas! Belägen på åttonde våningen bjuder denna hörnlägenhet på en enastående panoramautsikt som fångar din uppmärksamhet och bjuder in till långa stunder av beundran. Här flödar ljuset vackert från morgon till kväll. Med fyra rymliga rum och kök är valmöjligheterna många. Det öppna och smakfullt renoverade köket skapar en social atmosfär och är perfekta för underhållning, gemenskap och med gott om plats för stora middagsbjudningar. Tre väl tilltagna sovrum ger komfort och avskildhet för hela familjen eller gäster. Dessutom finns två stilrena badrum med dusch och den ena med tvättmaskin och torktumlare samt ett tilltaget förråd i lägenheten om ca 4 kvm. En av höjdpunkterna är den inglasade och generösa balkongen som vetter både i nord och väst vilket garanterar solsken framför allt en stund på eftermiddagen och den sköna kvällsolen. Finns det någon bättre avkoppling än att få se solnedgången och dess vackra färgpalett om kvällarna? Denna balkong är perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar med en fantastisk utsikt som bakgrund.

Denna moderna bostad kommer med fördelen av ett stabilt ekonomiskt läge i ett hus från 2009. Bekvämligheter som hiss, garage och gemensam tvättstuga finns. Dess närhet till Fruängens centrum med dess utbud av matbutiker, tunnelbana, restauranger, vård och service gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom är det bara några minuters promenad till vackra Långbro Park, perfekt för avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. Promenader runt Långsjön finns också nära till hands, eller för ett dopp för den badglade.

Missa inte chansen att äga denna drömlägenhet som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet på ett unikt sätt! Kontakta mig nu för att boka din visning och upplev själv allt denna fantastiska bostad har att erbjuda.

Mer om mäklarna