Fruängen, Hägersten

Fredrika Bremers gata 36C

Såld
  • 2,5 rum
  • Bostadsrätt

Unik påkostad bostad med radhuskänsla!

Välkommen till denna extraordinära bostad som är helt unik i sitt slag och erbjuder en exklusiv livsstil med en autentisk industrikänsla. Belägen i ett eftertraktat område, presenterar sig detta boende i absolut toppskick och är en sann pärla för den som uppskattar stil, design och modernitet. Bostaden är på 69 kvm golvyta fördelat på två plan ( Boa 38 + Bia 31 kvm ) Båda planen har vattenburen golvvärme.

Bostaden är smakfullt inredd med högkvalitativa materialval och exklusiva detaljer. Köket är hjärtat av hemmet och bjuder in till sociala stunder med nära och kära. Köket är fullt utrustat med toppmoderna apparater och stilfulla ytor för matlagning och samvaro. Matplats med plats för familj och vänner som är på besök. Vardagsrummet rymmer plats för soffgrupp och tv och har ett fint ljusinsläpp via tre fönster. Nyinstallerade motordrivna markiser som styrs via fjärrkontroll finns vid både de tre fönsterna vid vardagsrum samt via altanen.

Bostaden har dubbla uteplatser med sol från morgon till den går ned bakom trädkronorna.
Altanen på framsidan mot vetter mot sydost, syd och sydväst dvs alla tre väderstreck. Baksida altan vetter mot både sydväst, väst, nord och öst

De lyxiga badrummet är elegant utformat och erbjuder avkopplande stunder.

På de nedre planet finner ni sovrummet som är en fridfull reträttplats där du kan koppla av och återhämta dig. Här finns gott om förvaringsutrymmen samt både toalett och hörna med tvättmaskin och torktumlare.

Privat parkering finns i direkt anslutning till bostaden med elbilsladdare. ( Hyra 400 kr / mån )

Sammanfattningsvis är denna bostad inte bara en plats att bo på, det är en upplevelse. Med sin unika planlösning, dubbla uteplatser och lyxiga badrum med spakänsla erbjuder den en exceptionell livsstil för den som söker det lilla extra. Välkommen till ditt drömhem där varje dag blir en njutning!

Mer om mäklarna