Fruängen, Hägersten

Anna Sandströms gata 6

  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 307 kr/mån

Välplanerad lägenhet med perfekt kombination av centralt läge och fridfull atmosfär

Denna fantastiska lägenhet erbjuder det bästa av två världar: ett bekvämt läge med närhet till Fruängens centrum och samtidigt en fridfull tillflyktsort mot en lugn, inhägnad innergård. Med en yteffektiv planlösning är varje kvadratmeter optimalt utnyttjad för din komfort och livsstil. Det stora och luftiga vardagsrummet är en central plats för avkoppling och socialt umgänge. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och matbord, perfekt för middagar med vänner eller mysiga kvällar hemma. Det praktiska köket är både charmigt och funktionellt med gott om förvaring i det bevarade originalköket. Här finns även plats för ett frukostbord där du kan njuta av morgonkaffet medan du planerar din dag. Sovrummet, beläget i anslutning till köket, erbjuder en lugn oas för god nattsömn. Här kan du dra dig tillbaka och koppla av efter en lång dag. Badrummet har stambytts år 2019 och erbjuder moderna bekvämligheter för din dagliga rutin.

Brf Damhandsken är en stabil bostadsrättförening som bildades 1981 och består av 87 bostadsrätter och sex butik och lagerlokaler.

Här bor du med bekväma kommunikationer i centrum, några minuter från lägenheten, via buss och tunnelbana samt ett brett utbud av faciliteter inklusive matbutiker, restauranger, caféer, bibliotek och vårdcentral, systembolag och gym vilket gör livet här bekvämt.

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fruängen, Hägersten

Anna Sandströms gata 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.