Fruängen, Hägersten

Anna Sandströms gata 6

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull och välplanerad tvåa högst upp i huset - nära tunnelbana

Välkommen till denna välplanerade och stilrena tvåa i populära Brf Damhandsken 3.

Här finner ni en ytterst trivsam bostad om 42 kvm. Med genomgående fräsch och ljus interiör, belägen högst upp i huset med fönster mot föreningens trevliga innergård. Bostaden har smakfullt renoverats med nytt kök, ytskikt och badrum. Här kan ni flytta in direkt. Ingenting att tänka på eller som behöver göras. Här kan man bara njuta och bo!

Bostaden inrymmer ett stort vardagsrum som även rymmer sovplats, här finns möjlighet att enkelt skapa ett separat sovrum genom att sätta upp en vägg. Vidare finns ett fullt utrustat kök med bekvämligheter som diskmaskin och indukionshäll, gott om arbetsytor samt rum för stor matplats invid fönsterparti. Vidare finns här ett fräscht stambytt badrum (2019) i helkaklat utförande som dessutom erbjuder tvättmöjligheter. Lägenheten infriar även behovet för förvaring, då det dels finns en generös klädkammare och bra ytor för garderober som även kompletteras med väl tilltaget källarförråd och matkällare.

Ekonomiskt stabil förening med låga avgifter som dessutom har genomfört stora renoveringar, inklusive stambyte och fönsterrenovering. Det betyder att du kan flytta in och känna dig trygg, med vetskapen att föreningen värnar om ditt boende och dess långsiktiga kvalitet.

Läget på Anna Sandströms gata är oslagbart. Här bor du endast ett stenkast från Fruängens centrum där det finns ett gediget utbud av butiker, restauranger, caféer, bibliotek, systembolag mm. Fruängen erbjuder en harmonisk och samtidigt pulserande stadsdel med närhet till grönområden, affärer och kommunikationer. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna