Fruängen, Hägersten

Ellen Keys gata 85

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med balkong - lugnt belägen i Fruängen

Välkommen till din framtida oas av bekvämlighet och charm! Denna otroligt väldisponerade 59 kvm stora lägenhet är en fantastisk kombination av 50-talets elegans och modern komfort. Här får du ett hem där tidlösa detaljer bevarats och sätter sin prägel, samtidigt som det möter smakfulla och moderniserade renoveringar. Lägenheten är bekvämt belägen en trappa upp i huset, men har ett högt läge då huset ligger i souterräng. Dess gavelläge erbjuder detta hem ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. Varje hörn av rummen flödar av naturligt ljus, samtidigt som du kan njuta av en insynsskyddad atmosfär, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet.

Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger dig en trygghet i vardagen. Den mysiga innergården blir en förlängning av ditt hem, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med grannar och vänner.

Läget är oslagbart, med närhet till Fruängens centrum där tunnelbana, matbutiker, restauranger, bibliotek, gym, systembolag och vårdservice finns inom bekvämt räckhåll. För natursköna promenader eller picknick är det bara ett stenkast till populära Långbro park.

Denna lägenhet är inte bara ett boende, det är en livsstil. Här kan du kombinera det bästa av två världar, den nostalgiska känslan av 50-talets detaljer och bekvämligheten i moderna renoveringar. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömhem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna