Lunden, Göteborg

Wrangelsgatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgångstvåa med rofylld söderbalkong!

Med söderbalkong mot lugn innergård finner ni denna härliga bostad med öppen och social planlösning. Vid entrén bjuder loftgången på härlig utsikt över grönområden.
När ni kliver in möts ni av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i två garderober samt en rymlig klädkammare. Bostaden har ett enhetligt parkettgolv och vitmålade väggar. Till vänster blickar vi in i det mysiga köket samt vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och ljust med ett stort fönsterparti mot balkongen i söder. Här har ni gott om plats för en soffgrupp såväl som en arbetshörna och ett matbord, möjligheterna är stora tack vare den öppna och sociala planlösningen. Utgången till balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och en vy över föreningens lummiga innergård. På balkongen kan ni koppla av med en spännande bok i solens varma strålar.
Det väl tilltagna sovrummet är rofyllt beläget ut mot den lugna innergården. Ett stort härligt fönster fyller rummet med ett behagligt ljus. Här får ni plats för en dubbelsäng och en arbetsplats om man så vill, dessutom finns det gott om plats för garderobsförvaring.
Badrummet går i en ljus och sober färgskala med helkaklade väggar där ett insynsskyddat fönster skänker ett behagligt ljus till rummet. Tänd lite levande ljus och avnjut ett värmande bad under kalla, mörka höstkvällar efter en frisk promenad i de närliggande motionsslingorna.

I Lunden bor ni som i en egen liten småstad med inredningsbutiker, barnbutiker och restauranger. Men stadens puls är aldrig långt borta, ni tar er enkelt in till centrum med buss, spårvagn, bil eller till fots. Ni har dessutom både Olskrokstorget och Redbergsplatsen runt hörnet där ni finner det mesta man kan tänkas behöva; mataffär, vårdcentral, systembolag och bageri med mera. Skatås och Delsjöns vackra natur ligger i närheten för sköna promenader.

Mer om mäklarna