Kungshöjd, Göteborg

Norra Liden 23

REDO™
  • 4 rum
  • 117,6 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 5 500 000 kr
Månadsavgift: 6 337 kr/mån

Tilltalande fyra med fantastiskt ljusinsläpp!

Vänligen kontakta mäklare Ingrid Dahlsjö för en förhandsvisning!

Välkommen till denna stilrena lägenhet vars öppna ytor ger ett mycket inbjudande intryck. Här erbjuds en boyta om 117.6 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Denna bostad på andra våningen bjuder bland annat på sociala ytor, fräscha ytskikt och bra förvaring. Lägenheten är renoverat 2021 med nytt golv i lägenheten i parkett och även nytt kök. De öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig och härlig känsla. Badrummet erbjuder bastu och jacuzzi som gör det enklare att slappna av lite extra i hemmet. Det större sovrummet, som är stort och inbjudande, nås via vardagsrummet. Här erbjuds gott om förvaring, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två sovrum till som kan användas på olika sätt.

Att bo i Kungshöjd genererar bara fördelar. Stadsdelen har ett fantastiskt utbud av kaféer, restauranger, nöjesställen och shopping. För dig som har barn erbjuder Kungshöjd även en rad olika skolor. Alltifrån gymnasium till förskolor. Kollektivtrafiken i området med buss och spårvagn gör det möjligt att ta sig från a till b på snabbt och enkelt sätt.

Vid Lilla Bommen finner vi Operan och Göteborgs gästhamn. Det finns också härliga områden till att ta långa promenader eller varför inte en löprunda, exempelvis Kungsparken, Trädgårdsföreningen och kronhusparken.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungshöjd, Göteborg

Norra Liden 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.