Kallebäck, Göteborg

Smörgatan 16

REDO™
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 900 000 kr
Månadsavgift: 6 312 kr/mån

Socialt planerad trea med fantastisk balkong och nyrenoverat badrum!

Välkommen till en fin genomgångstrea med en öppen och social planlösning. Här erbjuds ett stort och välutrustat kök med plats för en större matgrupp som ansluter till det stora, härliga vardagsrummet samt en inglasad balkong om 8-9 m² i lummigt västerläge. Den inglasade balkongen ger en härlig eftermiddags-/kvällssol, lummig utsikt och stod klar år 2018. Bostaden är fint renoverad och bjuder på två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter det större med inbyggd skjutdörrsgarderob. Badrummet är nyrenoverat (2023) och helkaklat med ljusa, moderna val i tidlöst vitt och grått samt förberett för egen tvättutrustning. Här är det bara att flytta in och trivas.

I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria och ni har även promenadavstånd till flera förskolor samt grundskola i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter.

Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallebäck, Göteborg

Smörgatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.