Högsbo, Göteborg

Lantmilsgatan 28

  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 395 000 kr
Månadsavgift: 4 934 kr/mån

Trevlig och modern 3:a med kvällssol och inglasad balkong!

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade trea om hela 73,5 kvm! Bostaden erbjuder ett renoverat och modernt kök, och den inglasade balkongen bjuder in till avkoppling med underbar kvällssol i optimalt västerläge. I det rymliga och sociala vardagsrummet kan du njuta av en vacker utsikt över det grönskande området, med fullständig integritet från omgivningen. Två välplanerade och lugna sovrum som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet, som renoverades i samband med stambytet 2005, utstrålar en stilren och ljus atmosfär och är komplett med tvättmaskin. Detta är en bostad där varje detalj bidrar till trivsel och bekvämlighet.

Området är fantastiskt med närhet till buss- och spårvagns kommunikationer, samt gång- och cykelavstånd till Slottsskogen, Änggårdsbergen och Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer. Dessutom har du nära till naturstigar och idrottsanläggningar i Ruddalen, samt Frölunda Torg, Göteborgs främsta köpcentrum med cirka 200 butiker, 25 restauranger och caféer. Här finns även bekvämt cykelavstånd till havet med möjligheter till båtliv och flera härliga badplatser. Välkommen till din nya hemmiljö där bekvämlighet, natur och nöjen möts!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren, 073 516 12 06.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Högsbo, Göteborg

Lantmilsgatan 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.