Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Rundbäcksgatan 5

Såld
  • 1,5 rum
  • 38,5 kvm
  • Bostadsrätt

Väplanerad 1.5:a med fransk balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade 1:5a på 38,5 kvadratmeter!
I hjärtat av Kvillebäcken finner ni denna bostad från 2013 som har allt man kan önska av ett modernt boende. Stilfulla materialval, öppna ytor och en mycket väldisponerad planlösning. Det är en öppen och social planlösning som binder samman kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Sovalkoven är snyggt avskild med en industrivägg med skjutdörrar. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden och en fransk balkonger i söderläge som gör det möjligt att fånga solens strålar hela dagen. Bostaden bjuder vidare på ett badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor ni med närhet till all tänkbar service, restauranger och naturen i attraktiva Kvillebäcken.

Brf Cyklisten färdigställdes under 2013. Huset är ritat av Semrén och Månsson, byggt av Veidekke. Brf Cyklisten är byggt enligt Veidekkes klimatkoncept TellHus. Det betyder att huset släpper ut mindre än hälften så mycket koldioxid som ett hus byggt på vanligt sätt(enl. boverkets normer). I ett TellHus har väggar och fönster väldigt bra isolering vilket håller kylan ute och värmen inne. Dessutom finns en effektiv värmeåtervinning genom ett smart ventilationssystem.

Här är du omgiven av allt du behöver, snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Mer om mäklarna