Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Gustaf Dalénsgatan 5C

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Modern & välplanerad 3:a med fantastisk uteplats och låg avgift

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 5C och denna ljusa 3:a om 76kvm, på våning 1. I hjärtat av Kvillebäcken finns denna bostad från 2017 som har allt man kan önska av ett modernt boende. Låg avgift, stilfulla materialval, öppna ytor, en mycket väldisponerad planlösning samt en fin altan med morgonsol.
Det är en öppen och social planlösning som binder samman kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden.

Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Mer om mäklarna