Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Penselgatan 20

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

En attraktiv trea mitt i centrala Hisingen!

Nu har ni chansen att förvärva denna fräscha 3:a i ett av Kvillebäckens absolut bästa läge - Penselgatan 20. Trivsamt vardagsrum som har öppen planlösning med köket. Stilrent, modernt kök med vita köksluckor. Två stora sovrum med garderober och linneskåp. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens alla fönster pryds med vackra fönsterbänkar i marmor och golvet är genomgående i parkett bortsett från entrén, där golvet är klätt i grått klinker. Här erbjuds en stor klädkammare på cirka 3 kvm, direkt anslutet till hallen.
Med en välplanerad planlösning och vackra enastående detaljer erbjuds ett bekvämt boende bara ett stenkast ifrån shoppingcentret Backaplan, träningsanläggning, restauranger, saluhall, och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Lägenheten erbjuder en fantastisk inglasad balkong mot innegården. Goda kommunikationer från Hjalmar Brantingsplatsen med spårvagn och buss till Göteborg centrum.

I Brf Silverlöken bor du omgiven av allt du behöver, med snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. På Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek, apotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Mer om mäklarna