Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborg

Gustaf Dalénsgatan 18

Såld
  • 4 rum
  • 94,3 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och rymlig 4:a med två balkonger och vacker utsikt!

Modern, välplanerad 4:a med vacker utsikt över takåsarna. Trevlig balkong i sydvästläge och närhet till mysiga promenadstråk. Perfekt för den stora familjen!

Välkommen till denna unika, rymliga och välplanerade bostadsrätt i ett av Kvillebäckens absolut bästa lägen. Med närheten till mysiga promenadstråk och en vacker utsikt över takåsarna är detta hem perfekt för den stora familjen. Bostaden är påkostad och har modern utrustning för att möta alla behov. Planlösningen är välplanerad och öppen mellan kök och vardagsrum, samt tre sovrum. Köket är fullutrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys. Bostaden har även två badrum, där det ena har tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen hat satsat på hög kvalité med kök från Marbodal, förvaring från Elfa, köksutrustning från Siemens och fönsterbänkar i marmor. I föreningen finns även en stor gemensam takterrass, Toppen, som kommer vara en rogivande oas på 8:e våningen. Här kan du njuta av en bok, relaxa eller ha grillparty med vänner och familj. Av den 196 kvm stora takterrassen kommer 136 kvm vara en inglasad vinterträdgård, vilket förlänger sommaren avsevärt.

Här njuter du av naturen samtidigt som du har smidig tillgång till kommunikationer. Med buss eller spårvagn tar du dig till centrala Göteborg på endast 6 minuter, vilket ger dig möjlighet att ta del av stadens puls. Hisingsparken, Göteborgs största park, erbjuder vackra lövskogar, granskogar och våtmarker för avkoppling och rekreation.

Bostaden har även två trevliga balkonger i öst och västerläge där du kan njuta av soliga dagar och lugnet i området. Dessutom finns det flera cykelpooler och gym i närområdet för en aktiv livsstil.

I området hittar du även Glaciären med läkarhus, bibliotek, apotek och tandvård. Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger finns bara en kort promenad bort och erbjuder ett brett urval av matupplevelser från hela världen. Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, ligger också i närheten med över 120 butiker för dina shoppingbehov.

Denna välbelägna bostadsrätt i HSB Brf Cinnober erbjuder en bekväm och naturnära livsstil med närhet till allt du behöver.

Varmt välkommen till Gustaf Dalénsgatan 18!

Mer om mäklarna