Biskopsgården, Göteborg

Vintervädersgatan 9

REDO™
  • 2 rum
  • 52,3 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift: 3 257 kr/mån

Välkommen hem till Vintervädersgatan 9

Högt upp i huset med balkong i rätt läge och en magisk fin utsikt har vi nu en ljus och tilltalande lägenhet i en välskött förening med gångavstånd till allt vad biskopsgården har att erbjuda!

Enastående balkong med fantastiskt ljusinsläpp från flera håll, samt panoramautsikt över Göteborg och ovan takåsarna i väster. Gott om plats för loungemöblemang och en underbar plats att avnjuta utsikten samt bjuda in till såväl brunch som middagar.

Här är du omgiven av allt du behöver med snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på några minuter. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären, 5 min bort, finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. I nya Kvillebäcken hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan alldeles i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Biskopsgården, Göteborg

Vintervädersgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.