Almedal - Centrum, Göteborg

Mölndalsvägen 87H

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 695 000 kr
Månadsavgift: 3 251 kr/mån

Ljus, exklusiv och optimalt planerad tvåa med balkong!

Ljus och nyligen producerad tvåa med balkong som är inglasad och därför går att utnyttja året runt. En lyxiga lägenhet som präglas av ett rikt och vackert ljusinsläpp!

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet vars exklusiva känsla bygger på smakfullhet och genomtänkta val. Här erbjuds en boyta om 55 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på 7 våningen (6 i hissen) bjuder bland annat på vackert ljusinsläpp, hög materiell standard och bra planlösning.

Här finner du det lilla extra som att ha ett stort förråd dörr i dörr, exklusiva gulddetaljer, inbyggda högtalare i badrummet, kombinerad tvättmaskin med torktumlare, Elfa-system i hall och sovrum, kök från Marbodal, glasskjutdörr till sovrummet, stor inglasad balkong och ett fantastiskt ljusinsläpp. På den härliga balkongen kan du njuta av solen från lunch till kväll.

En lägenhet som ni inte vill missa!
I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Tripple Play) på 220:- / mån är inräknat i månadsavgiften.

Här finner du spårvagnen ett stenkast ifrån trappuppgången där du snabbt tar dig in till Göteborgs innerstad men även lika nära till Mölndals centrum. Gym finns i huset bredvid, Ica Maxi stormarknad mitt emot fastigheten. Längst ner i fastigheten finner man allt från restauranger till ett härligt bageri men även en frisör och andra butiker som förenklar ens vardag.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Almedal - Centrum, Göteborg

Mölndalsvägen 87H

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.