Farsta, Farsta

Forshagagatan 66

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Fin hörntvåa med trevlig utsikt och balkong ACCEPTERAT PRIS

Härligt ljus hörnlägenhet med balkong. Möjlig 3:a i hus med hiss och garage. Nymålad med nytt parkettgolv. Nära Farsta C.

ACCEPTERAT PRIS! Välkomna till en ljus, rymlig och ytskiktsrenoverad tvåa med ljust hörnläge och trevlig utsikt i bra läge nära Farsta Centrum, tunnelbana och natur och sjöar. Lägenheten genomsyras av sin stilrena och ljusa färgsättning samt fina, nylagda ekparkett. Dessutom finns en stor balkong (som är möjlig att glasa in). Det är fullt möjligt att bygga ett extra sovrum rum utan att göra avkall på lägenhetens funktion. Rymligt, helkaklat badrum som är förberett för installation av tvättmaskin. Stort, fräscht kök med matplats för 6-7 personer.

Sammanfattningsvis ett väldisponerat och insynsskyddat boende med trevlig utsikt, en klädkammare/walk-in-closet samt ett externt förråd. Här erbjuds ett bekvämt boende i ett modernt hus från 1996 med alla dess bekvämligheter som moderna tvättstugor, föreningslokal/ övernattningslägenhet samt eget garage och hiss (nyrenoverad). Hög tillgänglighet även för den äldre.

Här bor du med bekvämt gångavstånd till Farsta Centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 22 minuter till stan). I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I närheten ligger populära Ågesta GK. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

Flexibelt tillträde, välkommen hem!

Mer om mäklarna