Farsta, Farsta

Värmlandsvägen 7 B

Såld
  • 2 rum
  • 45,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fin 2:a i bra klass med fina sällskapsytor och inglasad balkong i söder

Fin 2:a i toppskick med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, trevligt sovrum med garderober, stilrent badrum, Härlig och inglasad balkong i sydväst. Föreningen har tvättstugor, hiss och egna p-platser.

Smart planerad och mycket fin lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier som genererar ett fint ljusinsläpp. Stor och inglasad balkong i härligt solläge och dess trätrall med infälld belysning höjer mysfaktorn under varma sommarkvällar. Praktiskt och bra utrustat kök med gott om förvaringsutrymmen, bra arbetsytor för matberedning. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng (160 cm) och bra förvaring genom platsbyggda garderober. Stort och fräscht badrum med duschplats och här är det förberett för installation av tvättpelare. Lägenheten är i bättre skick än ursprungligen med smakfulla materialval som bl.a. infälld takbelysning i hela lägenheten.
Stabil förening med egna p-platser, flera tvättstugor (bokningsbara via hemsida) i samma port som bostaden, cykelrum. Stor hiss samt barnvagnsrum i källaren Till lägenheten hör ett källarförråd.

Perfekt belägen en kort promenad från Farsta centrum och T-bana. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. I området finns dessutom flera förskolor och skolor att tillgå. Kommunikationerna är utmärkta och med tunnelbanans gröna linje tar man sig enkelt och bekvämt till Stockholms Central på ca 20 min. Vid Farsta Centrum finns, förutom tunnelbanan, även ett flertal bussar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna