Farsta Strand, Farsta

Glavagatan 41

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

HÖRNLÄGENHET HÖGT UPP MED INGLASAD BALKONG

-Högt upp i huset
-Hörnlägenhet
-Stor inglasad balkong
-Fönster i två väderstreck
-Ljust kök med bra förvaring och arbetsytor och plats för matbord invid fönster
-Stor och stabil förening med tex bastu, gym och övernattningslägenheter
-Nära tbana, pendel och buss
-Nära bad och natur
-Bra service

Välkomna till denna ljusa och rymliga 2:a med ett högt och fritt hörn läge med en trevlig utsikt.
Lägenheten genomsyras av ljus och rymd. Lägenheten bjuder på ett stort och rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor och plats för matbord invid fönster, luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck, stort sovrum med plats för exempelvis dubbelsäng, arbetshörna och förvaring, hall med förvaring i garderober och ett stort badrum. Dessutom erbjuds en stor och inglasad balkong i fritt läge. Ett insynsskyddat och trevlig boende med extra förvaring i separat förråd.

Här erbjuds ett bekvämt boende i ett modernt hus från 1994 med alla dess bekvämligheter som moderna sex tvättstugor, två förenings/fest-lokaler, två övernattningsrum, gym, bastu samt parkeringshus och p-platser. Hög tillgänglighet även för den äldre.

Med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar är du aldrig långt från stadens puls, samtidigt som du har service och grönområden inom bekvämt avstånd. Upptäck allt detta och mer i detta trevliga område som erbjuder allt från bad- och rekreationsmöjligheter vid sjön Magelungen till golfbanor och motionsspår vid Ågesta friluftsområde. Härifrån har man även ett bekvämt gångavstånd till Farsta Centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger och service.

Flexibelt tillträde, välkommen hem!

Mer om mäklarna