Farsta Strand, Farsta

Ekshäradsgatan 89

Såld
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och luftig etta med nära tillgång till kommunikationer!

Välkommen till denna charmiga etta belägen högt upp i huset på våning 6 av 9 i det populära området Farsta Strand. Med en härlig utsikt och generöst ljusinsläpp erbjuder denna renoverade bostad en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet.

Här får du inte bara en fantastisk bostad utan även närhet till utmärkta kommunikationer. Bussar, tunnelbana och pendeltåg finns bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig in till stadens puls eller utforska andra delar av Stockholm.

Farsta Strand är också känt för sin närhet till allt du behöver. En kort promenad tar dig till Farsta Köpcentrum, ett av Stockholms största inomhuscentrum med cirka 150 butiker, restauranger och en livlig torghandel. Här finns också gott om kollektivtrafikförbindelser som tar dig till olika delar av staden, samt grönområden och vackra promenadstråk som erbjuder en avkopplande kontrast till stadens puls.

Bostaden välkomnar dig med en praktisk och välkomnande hall, komplett med avhängningsmöjligheter och en praktisk klädkammare för extra förvaring. Det stambytta badrummet från 2014/2015 erbjuder moderna bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och en rymlig dusch.

Köket blev också renoverat cirka 2014/2015, erbjuder funktionella ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns också plats för en matgrupp för fyra personer, perfekt för både vardagsmåltider och trevliga middagar med vänner och familj.

Det stora och luftiga vardagsrummet är idealiskt för avkoppling och underhållning, med gott om plats för en bekväm soffgrupp och övrigt möblemang. Sovalkoven erbjuder en avskild plats för en stor säng, perfekt för en god natts sömn.

I föreningen finns en grönskande innergård som erbjuder en trevlig och avkopplande atmosfär för dess medlemmar. Här finner du en lekplats för de små samt egna grillplatser som skapar perfekta förutsättningar för härliga sommarmiddagar och samvaro med grannar och vänner.

Föreningen är väl etablerad och uppskattad, vilket speglar sig i dess stabila ekonomi och långsiktiga planer för framtiden. Med goda förutsättningar för ekonomisk stabilitet kan du känna dig trygg i ditt boende på lång sikt. Föreningen har även garage och parkeringsplatser.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en fantastisk livsstil med bekvämligheter och faciliteter inom räckhåll, allt i en välrenoverad och charmig miljö.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna