Farsta

Hammarögatan 8

  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 122 kr/mån

Högt läge - Balkong i väst - Från 2021

Välkommen till denna underbara lägenhet, en pärla nära Farsta centrum, i en stabil förening och nyproduktion från 2021.

En välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar som sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en ljus och luftig atmosfär. Till vänster från hallen möts du av ett modernt kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Här erbjuds ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt utan insyn. Det stilrena köket pryds av vita skåpluckor och är fullutrustat med alla bekvämligheter för matlagning och måltidsnjutning. Badrummet imponerar med helkaklade väggar och en elegant dusch med vikbara duschväggar, samt en praktisk tvättmaskin.

Sovrummet välkomnar dig med gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang, och härifrån når du den generösa balkongen som bjuder på en ett västerläge. Perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj.

Föreningen erbjuder ytterligare bekvämligheter såsom cykelrum och barnvagnsrum för enkel hantering av vardagslivet, samt parkeringsplatser och laddningsmöjligheter för elbilar/hybrider.

En kort promenad tar dig till Farsta Köpcentrum, ett av Stockholms största inomhuscentrum med cirka 150 butiker, tunnelbana, restauranger och en livlig torghandel. Här finns också gott om kollektivtrafikförbindelser som tar dig till olika delar av staden, samt grönområden och vackra promenadstråk som erbjuder en avkopplande kontrast till stadens puls.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk lägenhet i absolut toppskick.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Farsta

Hammarögatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.