Västra Munktellstaden, Eskilstuna

John Engellaus gata 12

  • 2 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
3 150 000 kr
Månadsavgift: 5 356 kr/mån

Etagelägenhet med takterrass och å-utsikt

En liten bit av New York. Industrikänslan, de råa detaljerna, färgskalan och planlösningen ger New York-vibbar, men den här unika lägenheten ligger mitt i Västra Munktellstaden, ett område som andas industri och historisk rikedom. Ett unikt hem i två plan, med betong, sten, väggmålningar och takterrass med å-utsikt! Den råa betongväggen i vardagsrummet ger en makalös kontrast till en häftig väggmålning gjord av en lokal konstnär. Ett boende av internationell klass med en takhöjd om ca 3.1 m i vardagsrum och hall som skapar en fantastisk rymd. Utsikten från takterrassen är otroligt vacker över ån. Vardagsrummet går hand i hand med kök och är verkligen hemmets hjärta. Under sommaren avnjuts givetvis middagen på den magnifika takterrassen som har plats för matbord, den perfekta platsen att bjuda hem vännerna till.
Otroligt påkostad lägenhet med vattenburen golvvärme i hela bostaden i kombination med stora öppna ytor göra detta hem till något alldeles extra. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 40 kvm. Köket är vitt från Vedum med bänkskivor i Herrljunga Terazzo. Via köket nås en utomhusmiljö till i form av en balkong i österläge, perfekt plats att avnjuta morgonkaffet. Vacker Ölandssten ger en snygg kontrast till de vita väggarna. Stilfullt badrum med kakel och klinker från Höganäs ger en varm och ombonande yta med all funktion såsom dusch, golvvärme och kombimaskin. En svart spiraltrappa i stål leder oss upp till bostadens övervåning till ett stort sovrum om ca 23 kvm. Via sovrummet som nästan upplevs som ett hotellrum leds vi ut till bostadens takterrass. En terrass om ca 21 kvm med pergola och plats för matbord samt loungemöbler. Ett helt unikt boende i sitt slag som verkligen bör upplevas på plats.

Som boende i Västra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger precis runt husknuten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Munktellstaden, Eskilstuna

John Engellaus gata 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.