Ljust och snyggt kök från 2021

Västermalm, Eskilstuna

Engelbrektsgatan 30B

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Helrenoverad 2:a med låg avgift!

Nu ges tillfälle att förvärva en mycket fin och välplanerad tvåa om 45 kvm med låg avgift! På Engelbrektsgatan 30B hittar du denna trevliga bostad som helrenoverats 2021. Ljust och modernt med fina materialval. Välkommen hem!

Nu ges tillfälle att förvärva en mycket fin och välplanerad tvåa om 45 kvm med låg avgift! På Engelbrektsgatan 30B hittar du denna trevliga bostad som helrenoverats 2021. Ljust och modernt med fina materialval. Bostaden erbjuder en ljus och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett väl utrustat kök med bra arbetsytor och god förvaring. Vidare har bostaden ett rymligt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp från brett fönsterparti. Bostaden har även ett bra sovrum och ett helkaklat duschrum.

Förening med bra ekonomi och låga avgifter. Välskött tegelfastighet med många av de stora renoveringarna gjorda. Föreningen har en fin, gemensam uteplats och i källaren finns en tvättstuga samt relaxavdelning med en gemensam bastu . Ca 10 min med cykel till bl a centrum, tågstation och Mälardalens Universitet. Närhet till matvaruaffär och Vilsta friluftsområde där det bl a finns motionsspår och bad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna