Vardagsrum med fönster i två väderstreck

Västermalm, Eskilstuna

Svengrensgatan 38

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig tvåa med låg månadsavgift

Rymlig lägenhet om 56,5 kvm fördelat på 2 rum och kök. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för stor soffgrupp och arbetsplats om så önskas. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Vackra parkettgolv, slipade 2019, i hela lägenheten.

Rymlig lägenhet om 54 kvm fördelat på 2 rum och kök. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för stor soffgrupp och arbetsplats om så önskas. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Vackra parkettgolv, slipade 2019, i hela lägenheten. Stilrent helkaklat badrum med stora kakelplattor på väggarna, takdusch och golvvärme. Kök med gott om plats för matbord och stolar. Köket är välutrustat med bland annat induktionshäll och diskmaskin, samtliga kapitalvaror i rostfritt utförande.

Gemensamt relaxrum med bastu i föreningen samt parkering på gården. Här bor du med promenadavstånd till matbutik med postombud, bensinmack och promenadstråk i härliga Kronskogen. För den som pendlar eller studerar finns smidig promenad och cykelväg till tågstation och Mälardalens universitet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna