Välkommen till Tunavallsgränden 2!

Tunavallen, Eskilstuna

Tunavallsgränden 2

Såld
  • 3 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Högt upp i huset med magisk utsikt över Eskilstuna!

Varmt välkommen till våning 13 på Tunavallsgränden 2! Här bor du med utsikt över Eskilstuna från samtliga rum och rymlig planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning. En stor inglasad balkong har utsikt över både Tunavallens fotbollsarena samt staden.

Varmt välkommen till våning 13 på Tunavallsgränden 2! Här bor du med utsikt över Eskilstuna från samtliga rum och rymlig planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning. En stor inglasad balkong har utsikt över både Tunavallens fotbollsarena samt staden. Lägenheten bjuder på två sovrum varav ett stort sovrum med gott om förvaring i flera garderober och ytterligare förvaring i klädkammare intill sovrummet. I anslutning till hallen finns ett mindre sovrum som passar perfekt som gästrum eller hemmakontor. Det stora köket har gott om förvaring i över- och underskåp samt rymmer ett stort matbord och stolar för hela familjen. Vardagsrum och kök har härligt ljusinsläpp genom flera stora fönster. Vardagsrummet kan med fördel delas av för att ge ytterligare ett sovrum om så önskas. Helkaklat badrum med dusch med duschdörrar i frostat glas, egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt stora arbetsytor vilket gör tvätthanteringen mycket smidig. Här bor du bekvämt och tryggt med hiss från marknivå, fiber och säkerhetsdörr.

För den som tycker om friluftsliv och natur ligger Kronskogen med sina trevliga promenadstråk och elljusspår bara ett stenkast bort. Endast en kort promenad till tågstation, perfekt för pendlaren. Mycket nära skola och förskola, samt en kort biltur till Parken Zoo och Tuna Park med matbutiker och shopping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna