Välkommen till Tunavallsgränden 10!

Tunavallen, Eskilstuna

Tunavallsgränden 10

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trea i lungt och naturnära område

Mysig hörnlägenhet om tre rum och kök med vardagsrum och kök i öppen planlösning, inglasad balkong och tillgång till p-plats.

Mysig hörnlägenhet om tre rum och kök med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet bjuder på sociala ytor och härligt ljus tack vare fönster över ett hörn. En stor inglasad balkong i syd-/ostläge förlänger sommaren. Lägenheten har två sovrum där det stora rummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord och det mindre passar perfekt för hemmakontoret. Helkaklat badrum med takdusch med vikbara duschdörrar i klarglas. I badrummet finns egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk vilket gör tvätthanteringen mycket smidig. Bra med förvaring i garderob med skjutdörrar i det stora sovrummet, flera garderober och städskåp i hall samt tillgång till rymlig klädkammare med hyllsystem. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort förråd i markplan. Genomgående ligger parkettgolv i hela lägenheten och i hallen innanför dörr ligger slitstarkt klinkergolv. Här bor du bekvämt och tryggt med hiss från markplan och säkerhetsdörr. Bredband ingår i avgiften. Goda parkeringsmöjligheter i föreningen där varje lägenhet har rätt till en plats för 250 kr/mån och flera lediga platser finns så möjlighet finns till ytterligare plats.

Vid Tunavallen bor du i ett lugnt område intill naturen. Motionera i Kronskogen med sina trevliga promenadstråk och elljusspår bara ett stenkast bort. Endast en kort promenad till tågstation med täta avgångar till såväl Stockholm, Örebro och Västerås, perfekt för pendlaren. Endast en kort biltur bort finner du Parken Zoo och Tuna Park med matbutiker och shopping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna