Tunavallen / Centralt, Eskilstuna

Krongatan 7

Såld
  • 2 rum
  • 58,2 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig lägenhet i ekonomiskt stabil förening ? din chans att bo vid Tunavallen!

Nu ges chansen att förvärva denna trivsamma tvårummare beläget intill Tunavallen i en förening med god ekonomi.

Missa inte chansen att förvärva denna trivsamma tvårummare intill Tunavallen, belägen i en förening med enastående ekonomi och låg belåning! Den inglasade balkongen i sydostläge ger generöst utrymme för större möblemang och är perfekt för att njuta av soliga dagar. Hissen tar dig direkt från markplan till denna charmiga lägenhet.

I hallen finns gott om förvaring i platsbyggda garderober. Det rymliga sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaringsmöbler. Köket är välutrustat med spis, diskmaskin och kyl/frys, samt har plats för en matgrupp intill ett stort fönsterparti där du kan njuta av solen vid frukosten. Det stora helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet och har tvättmaskin och duschkabin för maximal komfort.

Vardagsrummet imponerar med rejäla fönsterpartier som ger optimalt ljusinsläpp under alla årstider. Här finns även gott om plats för en större matgrupp. En perfekt bostad för den som söker både komfort och praktiska lösningar!

Det perfekta tillfället att äga en lägenhet med alla moderna faciliteter och charm, detta är den idealiska platsen för alla som letar efter ett lugnt och bekvämt hem. Missa inte denna chans att bli ny ägare till denna charmiga lägenhet.

På Krongatan 7 bor du med promenadavstånd till allt du kan tänkas behöva. I Nyfors/Tunavallen har du Ica supermarket med postombud och pizzeria. För den som pendlar ligger tågstationen inom räckhåll och studenten har nära till universitet i centrum. Bra med kommunikationer direkt utanför porten och smidigt att ta sig till TunaPark. På entrenplan har föreningen två gemensamma tvättstugor, torkrum och även ett mangelrum. I byggnaden finns även cykelförråd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna