Sveaplan, Eskilstuna

Carlavägen 7B

REDO™
  • 1,5 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt
935 000 kr
Månadsavgift: 3 057 kr/mån

Charmig på Carlavägen 7b - Perfekt första bostad eller övernattningslägenhet!

Välkommen till Carlavägen 7b i Eskilstuna - en suverän lägenhet som passar perfekt som första bostad eller övernattninslägenhet.

Välkommen till Carlavägen 7b i Eskilstuna - en suverän lägenhet som erbjuder dig en perfekt kombination av charm och modern bekvämlighet! Med sina 42.5 kvadratmeter utgör denna 1,5-rumslägenhet ett underbart hem för dig som söker det lilla extra.

Redan i hallen möts du av ett vackert och charmigt trägolv, som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Vardagsrummet är inget annat än imponerande, med generös yta som ger gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och ett stilfullt mediamöblemang. De vita väggarna lyser upp rummet och skapar en luftig och ljus känsla, perfekt för att trivas och slappna av.

Badrummet i denna bostad är helkaklat och modernt utrustat med tvättmaskin, toalett, handfat och ett praktiskt spegelskåp. Här behöver du inte kompromissa med bekvämligheten!

Det mindre sovrummet intill köket ger dig möjlighet att använda utrymmet efter dina behov - använd det som ett lugnt och mysigt sovrum eller ett arbetsrum. Köket är utrustat med toppmoderna vitvaror och har smarta förvaringslösningar i sina luckor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd.

Området kring Sveaplan är helt fantastiskt! Här bor du med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Med mysiga caféer, restauranger och butiker runt hörnet kan du njuta av stadslivet i Eskilstuna. Dessutom finns det grönområden och parker i närheten, perfekt för avkoppling och promenader. Goda kommunikationsmöjligheter gör det enkelt att ta sig runt i staden, och du har även nära till utmärkta skolor och förskolor för de yngre.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sveaplan, Eskilstuna

Carlavägen 7B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.