Stenby, Eskilstuna

Silvervägen 6D

Såld
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt med egen trädgård och p-plats i avgiften

Varmt välkommen till Silvervägen 6D och en moderna trea i omåttligt populära Stenby. Bostaden har smart planerade kvadratmetrar snygga materialval med mörka parkettgolv, snyggt kakel i kök och badrum samt snygga detaljer med glasvägg mellan hall och matplats.

Varmt välkommen till Silvervägen 6D och en moderna trea i omåttligt populära Stenby. Bostaden har smart planerade kvadratmetrar snygga materialval med mörka parkettgolv, snyggt kakel i kök och badrum samt snygga detaljer med glasvägg mellan hall och matplats. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort fönsterparti samt utgång till altan med paviljong. Trevlig trädgårdstomt omgiven av vintergrön tujahäck. Rymligt badrum med wc, takdusch med duschvägg i snyggt klarglas och egen tvätthörna med kombimaskin bakom dekorativt draperi. Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. En perfekt bostad för den som önskar ett okomplicerat boende med närhet till det mesta. Parkeringsplats finns direkt utanför och ingår i avgiften.

Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen och dess elljusspår och skogspromenader alldeles intill. Promenadavstånd till matbutik med postombud. Cykelavstånd till Tuna Park med shopping, restauranger, och apotek. Centrum nås smidigt med buss alldeles intill. Närhet till förskola och skola.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna