Stenby, Eskilstuna

Stenkolsgatan 19B

REDO™
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Radhus
1 650 000 kr
Månadsavgift: 3 972 kr/mån

Toppmodernt radhus i populärt område

Välkommen till ditt nya hem i Brf Stenby Park 3, en bostad som inte bara är en plats att bo på, utan en livsstil att omfamna. Här, i hjärtat av det natursköna området Stenby, finner du allt du någonsin önskat dig i ett hem.

Denna 65 kvm bostadsrätt är inte bara en bostad ? det är en lyxig oas av komfort och elegans. Överallt i hemmet möts du av genomtänkt design och påkostade detaljer. Det vattenburna golvvärmesystemet skapar en behaglig atmosfär på båda planen året om, och den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en social yta där familj och vänner kan samlas.

Köket är ett masterpiece i sig, med sina exklusiva stenskivor och moderna rostfria vitvaror. Varje måltid blir en kulinarisk upplevelse här. Badrummet är inte bara praktiskt, det är påkostat i form av mariteralval och utrustning med sin rymliga dusch och smarta tvättmaskin/torktumlare-under arbetsbänken.

Det övre planet är rymligt och har två mysiga sovrum. Båda sovrummen rymmer dubbelsäng samt tillhörande möblemang i form av förvaring och/eller kontorshörna.

Utanför din dörr väntar en härlig altan, en privat fristad där du kan njuta av solen och friska luften. Det är den perfekta platsen för grillkvällar med vänner eller helt enkelt för att koppla av efter en lång dag.

Och låt oss inte glömma den ekonomiska fördelen med detta hem. Ett välisolerat hus betyder inte bara en behaglig temperatur året runt, det betyder också låga driftkostnader, så du kan leva bekvämt utan att tömma plånboken.

Så om du söker efter ett hem som inte bara är en plats att bo, utan en livsstil att omfamna, då är detta din drömhem. En perfekt kombination av modern lyx, komfort och bekvämlighet i en naturskön omgivning.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stenby, Eskilstuna

Stenkolsgatan 19B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.