Stenby, Eskilstuna

Stenkolsgatan 21C

REDO™
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Elegant radhus i två plan i nyproducerat område!

Drömhem i Stenby! Ett enastående parhus med modern elegans, ljusa ytor, och en privat trädgård. Upplev komfort, stil och närhet till natur och shopping - din perfekta oas väntar!

Välkommen till detta extraordinära parhus där bekvämlighet och elegans möts på 95 kvadratmeter, fördelade över två våningar. Den första hälsningen sker på den inbjudande altanen vid entrén, perfekt för avslappnade stunder i solen. Inuti möter ljusa ytskikt, parkettgolv med vattenburen golvvärme och imponerande golvfönster som badar varje hörn i naturligt ljus.

Det helkaklade duschrummet vid entrén är en elegant blandning av modern design och praktisk användning med tvättmaskin, torktumlare och en stilfull bänkskiva. Köket, i öppen planlösning mot vardagsrummet, utgör en modern samlingspunkt för familjen. Här smälter elegans och komfort samman i ett ljust Haga-kök med vit silstone-bänkskiva och handtagslösa luckor. Fullt utrustat med ugn, spishäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrummet är omsorgsfullt möblerat med en bekväm soffa och en tillhörande tv-möbel. Härifrån öppnar sig dörren till bostadens baksida, där en möblerbar altan bjuder på en fantastisk oas.

På det övre planet väntar tre sovrum, inklusive ett imponerande master bedroom med fransk balkong. De andra två sovrummen används idag som charmiga barnrum. Det helkaklade badrummet på övervåningen ger en extra touch av komfort, och hallen skapar möjligheter för ett hemmakontor.

Detta parhus är en perfekt blandning av elegans, funktionalitet och smart utnyttjande av utrymme. Beläget i det nyproducerade rad- och parhusområdet i Stenby, erbjuder det närhet till Kronskogens natursköna omgivningar och bekvämt avstånd till mataffärer och shopping på Tuna Park. Missa inte chansen att uppleva det ultimata boendet i Stenby.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stenby, Eskilstuna

Stenkolsgatan 21C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.