Välkommen till Eskilsgatan 71!

Söder, Eskilstuna

Eskilsgatan 71

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Mysig trea på lugna söder

Här välkomnas du till en mycket mysig trea högst upp i huset med balkong i västerläge med eftermiddags- kvällssol. Rymlig hiss direkt från markplan. Internet och IP-telefoni ingår i avgiften. Byggår 2018.

Här välkomnas du till en mycket mysig gaveltrea högst upp i huset med balkong i västerläge med eftermiddags- kvällssol. Rymlig hiss direkt från markplan. Lägenheten bjuder på på sociala ytor med halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två sovrum av bra storlek, varav det ena har goda förvaringsutrymmen i stor garderob med snygg belysning. Vitt stilrent kök med kakel och bänkskivor i ljus grå färg. I köket finns gott om plats för stort matbord och stolar. Helkaklat badrum i ljusa och moderna färgval såsom grått och vitt rymmer även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under en praktiskt arbetsbänk. Flera stora fönster i tre väderstreck släpper in gott om ljus i bostaden och ger en luftig känsla. Genomgående i lägenheten ligger ett snyggt parkettgolv och i fönstren finns snygga fönsterbänkar i grå natursten. Hallen har slitstark klinkergolv i ljusgrå nyans. Internet och IP-telefoni ingår i avgiften. Byggår 2018.

I närområdet finner du gott om parkeringsmöjligheter längst med gatorna och promenadavstånd till matbutik. Här bor du bekvämt på lugna söder med nära till Mälarsjukhuset, matbutiker, Vilsta grönområden och endast en kort tur till Eskilstuna centrum. För barnfamiljen finns närhet till förskola och promenadavstånd till lekplatser och vårdcentral.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna