Söder, Eskilstuna

Stenkvistavägen 3

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Modern gaveltvåa högst upp i huset

Nu ges chansen att förvärva en gaveltvåa om 58 kvm på våning 9 av 9 i huset med fantastisk utsikt över takåsarna på Söder och Eskilstunaån. Lägenheten har senaste åren genomgått omfattande renovering där bland annat nytt kök med tillhörande vitvaror installerats, nya golv och ytskikt renoverats. Lägenheten har fint ljusinsläpp från hela tre håll vilket ger trevlig vy åt flera håll i bostaden. Den slående utsikten över takåsarna över centrum och Eskilstunaån ger en frihetskänsla som bör upplevas på plats. Bostadens kök renoverades under 2021 med snygga köksluckor i olika stilar som ger en fin kontrast, köket har även plats för ett matbord med tillhörande stolar. Sovrummet är rymligt och ger plats för en dubbelsäng och intill finns förvaring i skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet i lägenheten har fönster åt två håll vilket tack vare ljusinsläppet skapar en härlig rymd till rummet. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i syd/väst vilket ger sol under eftermiddagen och kvällen. Ta chansen och upplev denna fina bostad på plats.

En perfekt möjlighet för dig som vill bo i ett oslagbart läge nära centrum, Eskilstuna centralstation och Eskilstunaån med chans att sätta din egen prägel. Mycket bra förening med de stora renoveringar gjorda och låg belåning, här ingår dessutom bredband i den redan låga månadsavgiften. Tillträde till lägenheten är flexibelt och kan ske snarast.

Här bor du nära vilsta friluftsområde som erbjuder badplats, bangolf, löp/skidspår och även utförsåkning vintertid samt restauranger. Närhet till både skolor och bekvämt avstånd till matbutiker och kollektivtrafik.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna