Söder, Eskilstuna

Stenkvistavägen 10

Såld
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Rejäl 4Rok med hiss från markplan och rejäl inglasad balkong!

Boende med Karaktär och Komfort: Upplev Elegansen på Stenkvistavägen 10 - Din Nya Drömlägenhet i Eskilstuna!

Välkommen till Stenkvistavägen 10, där hissen från markplan tar dig till denna ljuvliga lägenhet om 88 kvm fördelat på 4 RoK väntar på att bli ditt nya hem. Redan vid entrén möts du av en imponerande hall med gott om plats för avhängning och platsbyggda garderober. Ljusa väggar och vacker ekparkett skapar en inbjudande atmosfär, och en generös klädkammare ger extra förvaringsmöjligheter. Här finns även en praktisk gäst-wc i äldre stil, med målade väggar och klinker på golvet.

Fortsätt in i bostaden och upptäck tre charmiga sovrum. Det första sovrummet imponerar med stort ljusinsläpp genom ett stort fönster med härlig utsikt. Det andra sovrummet, nåbart från både köket och vardagsrummet, erbjuder flexibilitet att användas som antingen matrum eller sovrum med bra yta för en dubbelsäng alternativt ett större matbord. Det tredje sovrummet är ett mysigt utrymme intill balkongen, med stort fönster och gott om plats för en stor dubbelsäng och tillhörande möblering.

Köket är ett rymligt och ljust rum med flertalet fönster som släpper in generöst med ljus. Här finns gott om plats för en matgrupp för hela familjen, och köksbänken erbjuder gott om arbetsyta. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, spis med häll och kyl/frys - en perfekt plats för den som älskar att laga mat.

Det stora vardagsrummet är en central plats i lägenheten, med vackert parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Här finns gott om plats för mediamöbler och soffgrupp, och du kan även skapa en kontorsdel om så önskas. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den stora, inglasade balkongen. En underbar plats att njuta av lugna stunder och den omgivande utsikten.

Denna bostad på Stenkvistavägen 10 är en plats att kalla hem. Med en perfekt balans mellan stil och funktion erbjuder den en trivsam atmosfär för hela familjen. Kom och upplev själv hur denna lägenhet kan bli basen för ditt nya liv i Eskilstuna! Till bostaden finns även ett förråd på källarplan och tvättstuga på källarplan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna