Söder, Eskilstuna

Köpmangatan 7B

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiva 120 kvm med balkong ut mot ån

Unik lägenhet med hög standard, en lägenhetsdröm som har det mesta. Bostaden präglas av ljus och rymd med en fantastisk takhöjd och vackra fönsterpartier som låter dig insupa naturen på bästa sätt. Balkong med eftermiddags- och kvällssol och utsikt över ån.

Unik lägenhet med hög standard, en lägenhetsdröm om 120 kvm som har det mesta. Bostaden präglas av ljus och rymd med en fantastisk takhöjd och vackra fönsterpartier som låter dig insupa naturen på bästa sätt. På balkongen njuter du av eftermiddags- och kvällssol samt en fin utsikt över Eskilstunaån och in mot staden. Denna bostad är representativ med sin genomgående exklusiva standard och planlösning. Välutrustat Vedumkök med arbetsbänk i kompositsten samt generös köksö med sittplatser och bra förvaring. Vardagsrummet rymmer både matsalsdel och soffgrupp. Tre rum med flexibel användning såsom sovrum, arbetsrum eller tv-rum. Vidare är denna bostad inredd med två helkaklade badrum, varav det större med bastu och tvättavdelning. En bostad som helt enkelt måste upplevas på plats! På innergården ut mot ån finns en stort gemensam uteplats där man kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån.
Här bor du tryggt med låsta grindar in till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden.

Köpmangatan på söder går utefter ån med vackra promenadstråk på bägge sidor om Eskilstunaån. Ett mycket populärt område med gångavstånd till det mesta. Passera Forsbron som leder över Eskilstunaån och du når centrum på några minuter och sitt utbud av butiker, gym, mataffärer, restauranger, caféer och Mälardalens högskola. Endast 10 minuters promenad till Eskilstuna Centralstation med täta avgångar till Stockholm, Örebro och Västerås. Är du kvar på söder och Köpmangatan, som är ett av Eskilstunas mest välbevarade och äldsta områden, så finner du små gränder, caféer, restauranger, butiker, spa, och skönhetssalonger mm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna