Söder, Eskilstuna

Köpmangatan 30A

Såld
  • 5 rum
  • 117,7 kvm
  • Bostadsrätt

Stor lägenhet med dubbla balkonger på söder

Populära söder erbjuder nu en stor lägenhet i markplan. Fem rum och kök, varav tre sovrum, fördelat på 117,8 kvm. Två balkonger i markplan, varav en inglasad. Kök med parkettgolv och matplats. Fin innergård med grill och matgrupper. Garageplats ingår i avgiften och följer med lägenheten.

Populära söder erbjuder nu en stor lägenhet i markplan. Fem rum och kök, varav tre sovrum, fördelat på 117,8 kvm. Två balkonger i markplan, varav en inglasad. Kök med parkettgolv och matplats. Vardagsrum med parkettgolv och öppning in till matrum som går enkelt att göra om till ett extra sovrum om så önska. Alla sovrummen är i bra storlek och rymmer dubbelsäng. Stort helkaklat badrum med dusch. Tvättavdelning med arbetsbänk, tvättho samt över- och underskåp. Fin innergård med grill och matgrupper. Garageplats ingår i avgiften och följer med lägenheten.

Belägen vid ån på populära söder med närhet till stadskärnan och allt vad den kan erbjuda. Närhet till det mesta, kort gångavstånd till centrum med butiker, gym, mataffärer, restauranger, caféer och Mälardalens högskola. På den korta promenaden till centrumkärnan passerar du över Forsbron som leder dig över Eskilstunaån. Endast 10 minuters promenadväg till Eskilstuna Centralstation med täta avgångar till Stockholm, Örebro och Västerås. Två restauranger alldeles utanför huset.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna