Vardagsrum med utgång till balkong och ingång till sovrum 2

Snopptorp, Eskilstuna

Bryggartorpspgatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntrea i attraktiva Snopptorp

Välkommen till en ljus och välplanerad hörntrea i attraktiva Snopptorp. Här erbjuds en stor inglasad balkong där man kan njuta stora delar av året. Lägenheten helrenoverades år 2017-2018 och har ett helkaklat badrum med golvvärme. Belägen på tredje våning. Hiss direkt från markplan.

Välkommen hem!

Välkommen till en ljus och välplanerad hörntrea i attraktiva Snopptorp, bara ett stenkast från Eskilstunaån. Ljusinsläpp från två olika väderstreck med rymlig helglasad balkong där du kan njuta och ta det lugnt större delen av året. Lägenheten helrenoverades år 2017-2018. Badrummet är helkaklat i enhetlig nyans och med golvvärme (våtrumsintyg finns) och tillhandahåller tvättmaskin. Parallellköket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. I vardagsrummet finns plats för både soff- och matgrupp om så önskas. Lägenheten är belägen på tredje våningen och nås med hiss direkt från markplan.

Här bor du i en välskött HSB-förening med låg belåning och låga avgifter där många av de stora renoveringarna är utförda så som tak, fönster och stambyte. Intill lägenhetshuset finner du grönytor som kan nyttjas beroende på årstid. I närområdet finns ån med strandpromenaden som leder till Vilsta med sitt utbud av motionsslingor, promenadstråk, utegym och badplats. Dessutom närhet till både centrum, skolor samt Mälarsjukhuset.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna