Välkommen till Bryggartorpsgatan 15!

Snopptorp, Eskilstuna

Bryggartorpsgatan 15

Såld
  • 1 rum
  • 29,5 kvm
  • Bostadsrätt

Våning 7 av 7 med stor inglasad balkong och å-utsikt

På sjunde våningen bjuder denna bostad på en stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol och fantastisk utsikt över Eskilstunaån och området.

Varmt välkommen till Bryggartorpsgatan 15 och denna ljusa och fina etta med insynsskyddat läge på sjunde våningen. Bostaden bjuder på en stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol och fantastisk utsikt över Eskilstunaån och området. Lägenhetens allrum har fräscha vitmålade väggar och gott om plats för såväl soffa som säng och mindre matplats. Rummet har fint ljusinsläpp genom fönster och balkongdörr. Välplanerad kokvrå med förvaring i över och underskåp samt hyllor. Utrustning som finns i kokvrån är spis, fläkt och kyl/frys. Helkaklat badrum som renoverades i samband stambytet och är förberett för tvättmaskin. Brf Sveaborg är en välskött och stabil föreningen med god ekonomi. I föreningen är dessutom flera av de stora renoveringarna så som stambyte, fönster och balkonger är gjorda. I avgiften ingår det bland annat bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

Snopptorp är ett centralt, men ändå naturnära område, med gångavstånd till Eskilstuna centrum. Promenera längst med Eskilstunaån eller ta del av friluftslivet i Vilsta med dess motionsspår, gym, restaurang och badplats.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna