Inglasad balkong

Slagsta, Eskilstuna

Måstavägen 21C

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

Fin hörnfyra med inglasad balkong

Fin hörnfyra i lugna och barnvänliga Måsta med stor, inglasad balkong belägen på våning 2 av 3. Helkaklat badrum och separat gäst-wc. Enhetliga ekparkettgolv samt bra parallellkök med plats för matbord. Välskött och stabil HSB-förening. P-plats och fiber. Stora grönytor intill. Välkommen hem!

Väldisponerad och mycket prisvärd fyrarummare om 97 kvm. Lägenheten är belägen på våning 2 av 3 vilket underlättar då hiss ej finns. Bostaden har fina ytskikt samt enhetligt ekparkettgolv. Trevligt och ljust kök med profilerade köksluckor i vitt, goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Stor, inglasad balkong där man kan njuta till fullo. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds även genom ett större antal garderober samt ett förråd/klädkammare. Föreningen utförde stambyte under 2008 och i samband med detta renoverades samtliga våtrum. Helkaklat badrum med tvättpelare och separat gäst-wc. Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening där parkeringsplats och bredband ingår i månadsavgiften!

Lugnt och attraktivt område med gröna omgivningar, fina promenadstråk och gott om lekplatser. Närhet till affär, förskolor/skolor, bra busskommunikationer och cykelvägar in till centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna