Skiftinge, Eskilstuna

Karl Hovbergsgatan 33A

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och ljus femma med stor balkong

Här välkomnas du till en rymlig och ljus hörnlägenhet som är i bra skick. En stilren femma med fönster i tre väderstreck.
Lägenheten har ett öppet och trevligt kök med utgång till en stor härlig balkong som har plats för soffgrupp eller om man föredrar ett matbord. Ljust vardagsrum med burspråk.

Här välkomnas du till en rymlig och ljus hörnlägenhet som är i bra skick. En stilren femma med fönster i tre väderstreck.
Lägenheten har ett öppet och trevligt kök med utgång till en stor härlig balkong som har plats för soffgrupp eller om man föredrar ett matbord. Ljust vardagsrum med burspråk vilket ger ett fint ljusinsläpp. Intill vardagsrummet finns ett matrum som går att göra om till sovrum om behov finns. Tre sovrum alla med garderober. Vidare finner du här ett stort och praktiskt badrum med tvättmaskin, badkar och dusch, det finns även en gästtoalett.

Här bor man med promenadavstånd till förskola, grundskola och Skiftinge handelsområde. Bara ett stenkast bort finns fina promenadstråk och joggingspår. Cykelbana ut till Sundbyholms bad och marina. Bra bussförbindelser in till centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna